Introduktie


Onze Yellow Cabs zijn van merk Chevrolet en zijn van de modeljaren 1991-1996 en Ford Crown Victoria's die op dit moment nog steeds het straatbeeld in New York bepalen. In 1996 is GM gestopt met de productie van de Chevroelts, tot grote teleurstelling van heel taxi/politie/brandweer rijdend Amerika. De recentere modellen van Ford, de Crown Victoria.
De degelijkheid van al deze modellen is puur Amerikaans. Bij taxibedrijven in de USA waar wij zaken mee doen hebben we exemplaren gesignaleerd met een tellerstand van ruim 1.000.000 mijl, dat is dus ruim 1,6 miljoen kilometers !! 

De Yellow Cabs worden na te zijn ge´mporteerd indien nodig gereviseerd en in ieder geval voorzien van een nieuwe lak, binnen - en buiten. Hierna worden alle typisch New Yorkse attributen geheel volgens de regels van de NYC Taxi & Limousine Commission teruggemonteerd. Na dit traject zien de wagens er als nieuw uit en hebben dan ook de bekende uitstraling zoals iedereen die kent van films, videoclips, commercials enz.

Onze Cabs worden breed ingezet, van straattaxi in Renesse tot bruidsauto, van publiekstrekker op beurzen, winkelopeningen en promotiedagen tot gastvervoer op open dagen van bedrijven. Ook verhuren wij de auto's voor films en commercials. U verzint het maar, wij zoeken-, vinden- en verzorgen het en verzekeren u van een passende en zeer zeker spraakmakende aanwezigheid met onze auto's.
Waar onze wagens ook rijden of staan, altijd worden er foto's van gemaakt en altijd blijven mensen staan om ze te bewonderen. U kunt hierdoor met uw bedrijf of product opvallend in de picture komen te staan.

Yellow Cabs
Limousines
S.U.V.
Verhuur
Taxi
Trouwvervoer
Reisvervoer
Verkoop
Pictures
Video's
Webcams
New York City
Gastboek
Links
Vacatures
Contactformulier
Follow us on Twitter