Introduktie
New York Taxi is gevestigd in Renesse en daar ook actief als taxibedrijf! Wij mogen vanwege de ruimte in de auto's 5 passagiers per Yellow Cab vervoeren.
Onze limousines kunnen zelfs maximaal 8 passagiers inladen en de Big Black S.U.V. 6! Het tarief is heel aantrekkelijk, zelfs goedkoper dan een taxibusje.  Een mooie kans om eens in een echte stretch-limo te kunnen rondrijden, taxirijden was nog nooit zo leuk! Vanwege voortdurende uitbreiding van ons wagenpark en de diverse  werkzaamheden hebben we regelmatig vacatures, kijk hier!

New York Taxi :
de beste tarieven in de regio!


Onze centrale bereikt u via :
(0111) 46.46.46

U kunt onze Yellow Cabs ook op de New Yorkse manier roepen door uw  uw hand in de lucht te houden wanneer u een lege Cab ziet. De wagen zal  geruisloos voor uw voeten tot stilstand komen om u vervolgens  comfortabel naar uw bestemming te brengen.

New York Taxi is aangesloten bij branchevereniging KNV, Koninklijk Nederlands Vervoer en bij de Landelijke Geschillencommissie Taxivervoer. Heeft u klachten heeft over ons product of over onze dienstverlening dan verzoeken wij u ons on-line formulier in te vullen. U kunt ook contact opnemen met de Landelijke Klachtenregeling Taxi.

 
Yellow Cabs
Limousines
S.U.V.
Verhuur
Taxi
Trouwvervoer
Reisvervoer
Verkoop
Pictures
Video's
Webcams
New York City
Gastboek
Links
Vacatures
Contactformulier
Follow us on Twitter