Introduktie


Onze eerste stretch-limousine is juli 2003 in gebruik genomen en bleek direct een succes. Het soort auto paste perfect binnen de unieke bedrijfsformule van New York Taxi en sloot naadloos aan op de vraag uit de markt. Aangezien dit soort wagens in Nederland zeldzaam is komen opdrachten voor de limo's uit het hele land. De limo's van New York Taxi zijn in tegenstelling tot vergelijkbare bedrijven voor iedereen beschikbaar, van een verrassingsritje naar een diner tot VIP vervoer voor bedrijven, voor 15 minuten of een hele dag, alles kan.

Onze Lincolns zijn gebouwd bij Sayers & Scoville en Krystal, beiden in de USA. In 1 van onze limo's treft u onder meer een champagnekoeler, kristallen glaswerk, sfeerverlichting, 26" TFT LCD beeldscherm, DVD player, 4 speakers, moonroof, lederen bekleding enz. enz. aan.
Enorm lange bolides waar iedere passagier zich een filmster in voelt!

Het werkgebied van de limo's omvat uiteraard trouwvervoer, maar ook luchthavenvervoer, VIP vervoer, bedrijfsfeesten, afscheidsrecepties en zelfs  gewoon straattaxi, echter alleen op bestelling. Vooral de inzet bij onze Direct Travel Transfer service is een groot succes. Uw trip kan natuurlijk niet meer stuk wanneer u zeer luxe wordt vervoerd van huis of bedrijf naar de luchthaven en u daarbij dan in tegenstelling tot andere bedrijven onderweg geen andere passagiers hoeft op te halen. Klik hier voor verdere informatie.
Er zijn afbeeldingen op de site beschikbaar, kijk hiervoor bij onze pictures pagina en bij de pagina over trouwvervoer. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de wagens te komen bekijken.

 
Yellow Cabs
Limousines
S.U.V.
Verhuur
Taxi
Trouwvervoer
Reisvervoer
Verkoop
Pictures
Video's
Webcams
New York City
Gastboek
Links
Vacatures
Contactformulier
Follow us on Twitter